07 Nisan 2016 Perşembe 13:43
Akademisyenler Ve Öğrencileri Sigarayı Bıraktı

Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ve öğrencileri “Dünya Sağlık Günü” nedeniyle sigarayı bırakma etkinliği düzenledi.

Öğretim görevlisi Murat Kılıçbeyi koordinesinde düzenlen etkinlikte, sigara kullanan akademisyenlerle öğrencilerin oluşturduğu yaklaşık 50 kişilik grup, son kullandıkları sigara paketlerini kovaların içinde yakarak sigarayı bıraktılar.

Kılıçbeyi, burada yaptığı açıklamada, bilimsel verilerin sigaraya bağlı hastalıklar nedeniyle her yıl 5 milyon kişinin hayatını kaybettiğini ortaya koyduğunu belirtti. Herkesi çocuklarına ve tüm sevdiklerine iyi örnek olmak amacıyla sigarayı bırakmaya davet ettiklerini ifade eden Kılıçbeyi, “Gelecek sağlık nesiller için örnek olmaya çalıştık. Öğrencilerimizin bu etkinliğe katılarak destek vermesi ayrı bir güzellik kattı. Sigarayı bırakan arkadaşlarımıza jest yapmak için ileriki günlerde Karadeniz bölgesine gezi düzenleyeceğiz. İnşallah gençlerimiz, öğrencilerimiz sigarasız, sağlıklı bir yaşamla hayatını idame ettirirler. Bundan sonraki süreçte sigara kullanımını önlemek amacıyla etkinliklerimizi sıklaştıracağız.” diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 08.04.2016 15:43
Anahtar Kelimeler:
Sigara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.