11 Nisan 2016 Pazartesi 17:53
Arpaçay Belediyesi'nin Araçları Törenle Hizmete Sunuldu

Arpaçay Belediyesi'nin 13 aracı törenle hizmete sunuldu.

İlçe Belediyesinin, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce onarılan ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından ilçe belediyesine gönderilen araçlar, törenle hizmete başladı.

İlçe meydanında düzenlenen araç teslim töreninde konuşan İlçe Belediye Başkanı Erçetin Altay, ilçenin eksiklerini gidermeye devam ettiklerini belirterek, belediyelerine destek olan Türkiye Belediyeler Birliğine ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Törene, Kars Valisi Günay Özdemir, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Özel İdare Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve diğer davetliler katıldı.

 

Son Güncelleme: 11.04.2016 21:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.