27 Mayıs 2015 Çarşamba 18:48
Arpaçay'da altyapı çalışmaları

KARS - Arpaçay Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) tarafından köy yollarının altyapılarını güçlendirmeye yönelik başlatılan çalışmalar aralıksız sürüyor.

İlçeye bağlı köylerin yollarındaki 9 menfez, 1 kanal ve 2 köprünün bakım ihaleleri yapılarak çalışmalara başlandı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Kaymakam Faruk Erdem, çalışmaların olumsuz hava şartlarından dolayı istenilen hızda ilerleyemediğini anlattı.

Yağışın olmadığı günlerde, yoğun çalışma yürütüldüğünü ifade eden Erdem, "Bu yıl Arpaçay'ın çıkışından başlayarak Değirmenköprü köyüne kadar olan güzergahta 10 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapacağız. Asfalt için altyapıları hazırlama aşamasındayız. Bitirir bitirmez hemen asfalt çalışmasına başlayacağız. Değirmenköprü'ye kadar grup yolunu, karayolları standardına kavuşturmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 

Arpaçay'da altyapı çalışmaları

Arpaçay'da altyapı çalışmaları

Arpaçay'da altyapı çalışmaları

Arpaçay'da altyapı çalışmaları

Son Güncelleme: 27.05.2015 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.