29 Nisan 2015 Çarşamba 02:25
Arpaçay'da futbol turnuvası

KARS - Arpaçay Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) Yıldız Kız Futbol Takımı, "Okullararası Futbol Turnuvası"nda bölge şampiyonu oldu.

Iğdır'da 12 ilin katılımıyla gerçekleşen müsabakalarda Arpaçay YBO, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Van ve Iğdır ilinin takımlarını mağlup ederek bölge şampiyonluğunu elde etti.

Arpaçay'da coşkuyla karşılanan Arpaçay YBO Kız Futbol Takımı'nı ve öğretmenlerini Kaymakam Faruk Erdem tebrik etti.

Kaymakam Erdem, takımın katıldığı turnuvalardan derece alarak döndüğünü belirterek, sporcuların her yıl bir önceki yıldan daha iyi bir başarı elde ettiğine dikkati çekti.

Beden eğitimi öğretmenlerinin başarının temel mimarı olduğunu anlatan Erdem, "Bugün de Arpaçay YBO bölge şampiyonu oldu ve kısmetse Türkiye şampiyonasına katılacak. İlçemize bu gururu yaşattıkları için kızlarımızı, öğretmen ve idarecilerini tebrik ediyorum'' diye konuştu.

Arpaçay'da futbol turnuvası

Arpaçay'da futbol turnuvası

Son Güncelleme: 29.04.2015 02:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.