27 Nisan 2015 Pazartesi 13:09
Arpaçay'da seçim güvenliği toplantısı

KARS  - Arpaçay'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Faruk Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emrah Çelik, İlçe Emniyet Amiri Erkan Sönmez, İl Genel Meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Erdem, seçimlerin milletin iradesini özgürce sandığa yansıttığı en önemli araç olduğunu ve bu anlamda gerek seçim öncesi gerekse seçim sonrası için her türlü güvenlik tedbirlerinin planlandığını söyledi.

Vatandaşların iradesinin özgür bir şekilde, hiçbir baskı ve etki altında kalmadan sandığa tam yansımasını sağlamak için gereken her şeyi yapacaklarını belirten Erdem, bu konunun kendileri açısından çok hassas olduğunu, bu amaçla da Arpaçay'ın seçimi huzurlu geçirmesi için güvenlik birimlerinin çalışacağını ifade etti.

Toplantıda İlçe Emniyet Amiri Sönmez ve İlçe Jandarma Komutanı Çelik, seçim yasakları, uyulması gereken kurallar, miting alanları konularında katılımcılara sunum yaptı.

Arpaçay'da seçim güvenliği toplantısı

Arpaçay'da seçim güvenliği toplantısı

Arpaçay'da seçim güvenliği toplantısı

Son Güncelleme: 27.04.2015 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.