11 Nisan 2015 Cumartesi 13:19
Atletizm seçmelerinde baygınlık geçirdiler

KARS - Kars'ta düzenlenen atletizm il seçmelerine katılan bazı öğrenciler baygınlık geçirdi.

Atletizm İl Temsilciliği tarafından Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadı'nda il seçmeleri yapıldı. Minik kızlar, minik erkekler, yıldız kızlar ve yıldız erkekler kategorilerinde 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen seçmelerde, öğrenciler derece alabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Seçmelerin yapıldığı bin 500 ve 2 bin metrelik parkuru tamamlamakta güçlük çeken bazı öğrenciler yarış esnasında, bazıları ise bitiş çizgisine geldiklerinde baygınlık geçirdi.

Öğrencilere ilk müdahaleyi sağlık görevlileri ile öğretmenler yaptı.

İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Gürsel Polat, yaptığı açıklamada, yarışların amacının atletizmi geliştirmek olduğunu belirterek, dereceye giren öğrencilerin Kars'ı il dışında grup ve Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı elde edeceğini söyledi.

Atletizm İl Temsilcisi Bahattin İnce de dereceye giren sporcuların 20 Nisan'da Van'da yapılacak yarı final müsabakalarına katılacağını ifade etti.

Son Güncelleme: 11.04.2015 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.