12 Mayıs 2015 Salı 13:36
Başkan Toksoy, Sarıkamış Esnafsporla bir araya geldi

KARS  - Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Süper Amatör Lig maçında Karsspor'u 1-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Sarıkamış Esnafspor'a yemek verdi.

Sarıkamış Öğretmen Evi'nde Esnafsporla bir araya gelen Toksoy, Sarıkamış'ta birlik ve beraberlik oldukça her alanda başarı elde edilmesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

İlçede devam eden sportif ve turizm amaçlı yatırımlar tamamlandığında Sarıkamış'ın bir yıldız gibi parlayacağını belirten Toksoy, "Bizler el ve gönül birliğiyle bütün engelleri aşacağız. İlçemizi, tarihi, doğası ve turizmiyle bütün sportif faaliyetlerin yapılacağı Türkiye'nin göz bebeği olacak yer haline getireceğiz. Esnafspor'a bize bu sevinci yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Bu arada Türkiye'de ve yurt dışında yaşayan Sarıkamışlılar'ın bu takıma maddi manevi destek sunması lazım. İnşallah 3. lige de çıkacağız" dedi.

Sarıkamış Esnafspor Kulüp Başkanı Harun Hayali de Sarıkamışlı olmanın bir ayrıcalık olduğunu dile getirerek, takıma maddi manevi katkı sağlayan Kaymakam Muhammed Gürbüz'e, Başkan Toksoy'a ve hemşehrilerine teşekkür etti.

"İnşallah bize verilen destek sayesinde başarılarımız devam edecek" diyen Hayali, ardından desteklerinden dolayı Başkan Toksoy'a plaket verdi.

Başkan Toksoy, Sarıkamış Esnafsporla bir araya geldi

Başkan Toksoy, Sarıkamış Esnafsporla bir araya geldi

Başkan Toksoy, Sarıkamış Esnafsporla bir araya geldi

Son Güncelleme: 12.05.2015 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.