01 Eylül 2015 Salı 19:11
'Bayrak Ana'dan Sarıkamış Kaymakamlığı'na ziyaret

Şair ve yazar "Bayrak Ana" olarak da bilen Şadiye Bingöl, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı makamında ziyaret etti.

Karaman, burada yaptığı konuşmada, Bayrak Ana'yı ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu dile getirdi.

Bayrak'ın bu ülkenin çimentosu olduğunu dile getiren Karaman, "Biz bu bayrak uğruna nice şehitler, nice mücadeleler verdik. Bayrak namustur, bayrak vatanın en temel simgesidir. Bu anlamda Bayrak Ana'mızda kendine bir kutsal görev üstlenerek gittiği her yere bayrak götürüyor. Bizi de ziyaret ederek paha biçilmez en güzel hediye olan bayrağımızı getirdi. Bizi onurlandırdığı için kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bingöl de şehitler diyarı Sarıkamış'ın gönlünde ayrı bir yeri olduğunu dile getirdi.

Kendi akrabalarından da Sarıkamış Allahuekber dağlarında şehit düşenlerin olduğunu belirten Bingöl, Sarıkamış şehitleri için şiir yazdığını anlattı.

Bingöl, daha sonra Kaymakam Karaman'a Türk bayrağı hediye etti.

 

Son Güncelleme: 01.09.2015 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.