29 Nisan 2015 Çarşamba 18:17
BİK, Kars'ta yerel basın temsilcileriyle buluştu

KARS - Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü İlan Hizmetleri Müdürü İdris Armağan Çam ile Kontrol Hizmetleri Şefi Murat Arslanoğlu, Kars'ta yerel basın temsilcilerini bilgilendirdi.

Kars Valiliğinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyit Müçteba Erdem, yerel gazetelerin sahip ve temsilcileri katıldı.

Yerel basının sorunlarının konuşulduğu toplantıda açıklama yapan Çam, her ilde BİK şubelerinin olmasını arzuladıklarını söyledi.

Yaklaşık 40 ilde BİK şubesi olduğunu belirten Çam, şubenin olmadığı yerlerde Valilik Basın bürosunun bu görevi yerine getirdiğini ifade etti.

Türkiye'de 2 bine yakın gazete ve dergiyle muhatap olduklarına dikkati çeken Çam, ''Gazetelerle irtibat halinde olup çözüm üretmek, sıkıntılarını dinlemek istiyoruz. Yerel gazeteleri kalite anlamında yükselterek resmi ilana bağımlılıktan kurtarmak çabası içindeyiz'' diye konuştu.

Toplantı daha sonra yerel gazetelerin kaliteli ve ileriye dönük çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunmasıyla devam etti.

BİK, Kars'ta yerel basın temsilcileriyle buluştu

Son Güncelleme: 29.04.2015 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.