29 Mart 2015 Pazar 15:07
'Bu Yarışta Bende Varım' Projesi

KARS (AA) - Kağızman ilçesinde düzenlenen "Bu Yarışta Bende Varım" Projesi sonunda başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği, Saki Eğitim Gönüllüleri ve Kağızman Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezinin ortaklaşa yürüttüğü "Bu Yarışta Bende Varım" Projesi 1. dönem sonu itibarı ile ödül almaya hak kazanan öğrencilerin belirlenmesinin ardından tören düzenlendi.

Kağızman Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uzman Öğretmen Efrail Deniz, İlçe Müftüsü Yakup Belen, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şengül, daire amirleri, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Uzman Öğretmen Efrail Deniz, projeye emeği geçenlere teşekkür ederek, bundan sonra hazırlanacak projelerde birlikte çalışma dileğinde bulundu.

Programın son bölümünde ödül kazanan öğrencilere, dizüstü bilgisayar, bisiklet, fotoğraf makinesi ve çeşitli hediyeler verildi.

 

bu-yarista-bende-varim-projesi.jpgbu-yarista-bende-varim-projesi-001.jpg

Son Güncelleme: 29.03.2015 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.