27 Ağustos 2015 Perşembe 20:17
CHP heyeti Kars'ta

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, ''Bu ülkenin sorunlarını çözebilecek tek iradenin, Kürt sorunu dahil bu ülkedeki tüm sorunları ortadan kaldırabilecek iradenin Cumhuriyet Halk Partisinin sosyal demokrat programı olduğunu herkese anlatmaya çalışıyoruz'' dedi.

Erdem, beraberinde CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Çanakkale Milletvekili Bülent Öz ile CHP İl Başkanı Özfer Koçak'ı ziyaret etti.

Burada gazetecilere açıklama yapan Erdem, CHP'nin 7 Haziran seçimlerinden sonra, tıpkı 7 Haziran seçimlerinde yaptığı gibi yapıcı muhalefet tavrıyla siyasetini sürdürmeye devam ettiğini söyledi.

7 Haziran'dan sonra da sırtlarına ağır bir yük olabilecek hassasiyetle Türkiye siyasetinde ülkeyi hükümetsiz bırakmama adına çaba sarf ettiklerini belirten Erdem, "Bu hassasiyet şuydu, geçmişte suça bulaşmış bir yapı ile dahi koalisyon masasına oturur, gerekirse ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için ilkelerimizden taviz vermeksizin bu yapıyla dahi masaya oturacak kadar ülkemizi sevdiğimizi gösterme hassasiyetiydi. Bunu da yaptık. CHP 7 Haziran öncesinde de sonrasında da ilkeli durmuştur" diye konuştu.

Türkiye'deki tüm illeri gezdiklerini ifade eden Erdem, her yerde teröre karşı, terörün kaynaklığını yapan, terörün ortaya çıkmasını sağlayan zihniyetin ve iradenin neler yapmaya çalıştığını anlamaya ve bunu halka anlatmaya çalıştıklarını kaydetti.

Erdem, "Bu ülkenin sorunlarını çözebilecek tek iradenin, Kürt sorunu dahil bu ülkedeki tüm sorunları ortadan kaldırabilecek iradenin CHP'nin sosyal demokrat programı olduğunu herkese anlatmaya çalışıyoruz. Bu ülke sahipsiz değildir. Bu ülke bir kişinin ihtiraslarına kurban edilemeyecek kadar değerlidir. Bu mücadeleyi kazanacağımızdan eminiz. Halk, ne yaptığımızı, 7 Haziran'dan beri nasıl durduğumuzu görmüştür" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 27.08.2015 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.