09 Nisan 2015 Perşembe 18:06
Doğa Sporlarıyla Kişisel Gelişim Projesi

KARS - Sarıkamış Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi çalışanları, Polonya'da katıldıkları "Doğa Sporlarıyla Kişisel Gelişim Projesi" seminerini tamamladı.

Proje kapsamında Polonya'da bulunan Institute of Animation and Social Development isimli doğa ve gençlik kulübünün kurucusu Igor Lisin ve Başkan Michał Olszowy önderliğinde gerçekleştirilen seminerde, Pınar Aksoy ile Nazife Özbek, 10 gün boyunca kişisel gelişim ve doğa sporlarıyla ilgili eğitim aldı.

Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sarıkamış'ın tarihi, doğası ve turizmiyle ülkenin ve bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Sarıkamış'ın özellikle doğasında var olan enstrümanları kullanmak için uzun soluklu ve sürdürülebilir projelere ihtiyaç olduğunu belirten Gürbüz, "Doğa sporlarıyla ilgili çalışmaları mutlak suretle ilçemizde gerçekleştirmemiz lazım. Kaymakamlığımıza bağlı proje koordinasyon birimimiz çok ciddi projeler üretiyor. Bu amaçla ekimizden iki kişi proje kapsamında Polonya'da düzenlenen 'Doğa Sporlarıyla Kişisel Gelişim' seminerine katıldı" dedi.

Aksoy ve Özbek'in doğa sporlarının insan sağlığına, bedensel ve zihinsel gelişimine yaptığı katkı konularında eğitim aldığını anımsatan Gürbüz, Sarıkamış'ta da bu eğitimleri vereceklerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 09.04.2015 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.