05 Mayıs 2016 Perşembe 17:28
'Erzurum Erzincan Ve Kars Kış Turizmi Koridoru' Projesi

Sarıkamış'ta, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan ve AB fonları ile desteklenen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen "Erzurum, Erzincan ve Kars Kış Turizmi Koridoru" projesi ilgili toplantı yapıldı.

Sarıkamış Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda, proje kapsamında Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yapılacak kanalizasyon şebekesi, kolektör hattı, atık su arıtma tesisi, ticaret merkezi ve kar oyunları alanında başlamış ve başlayacak çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, yaptığı konuşmada, toplam bedeli 8 milyon 800 bin Avro olan "Erzurum Erzincan ve Kars Kış Koridoru" projesi ile yapılacak yatırımların bölge ve ülke genelinde turizm sektöründe önemli gelişmeler kat edilerek, turizme ivme kazandıracağını kaydetti.

Kaymakam Karaman, çalışmaların her aşamasının kontrol edileceğini ve sık sık konuyla ilgili toplantılar yapılacağını sözlerine ekledi.

Toplantı, yüklenici firma yetkililerinin, çalışmalar hakkında yaptığı sunumla sona erdi.

Toplantıya, Kars Vali Yardımcısı Ali Karakaya, Selim Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Sarıkamış Belediye Başkan Vekili Recep Aladağ, Kars Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, Kültür ve Turizm Bakanlığı temsilcileri ile yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Son Güncelleme: 06.05.2016 00:13
Anahtar Kelimeler:
KarsTOPLANTISarıkamış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.