12 Mayıs 2015 Salı 19:04
Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü değerlendirme toplantısı

KARS  - Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü, 2015 yılında hayata geçirilecek çalışma programı konusunda değerlendirme toplantısı düzenledi.

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezindeki bir otelde düzenlenen toplantıya, Erzurum Orman Bölge Müdürü Salih Çetiner, Bölge Müdür Yardımcıları Recep Temel, Zekeriya Beyazlı, Sarıkamış Orman İşletme Müdürü Cemal Çelik ile şube müdürleri katıldı.

Toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmaların değerlendirmesi, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğünün yatırım programları ele alındı. Ayrıca, 2015 yılı program ve faaliyetlerinin zamanında ve tam olarak gerçekleştirilmesi için alınacak tedbirler ile programların gerçekleşmesi için yapılacak çalışmalar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Bölge Müdürü Salih Çetiner, 2014 yılı çalışmalarından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Müdürlük olarak 2014 yılı çalışmalarını büyük bir başarı ile  gerçekleştirdiklerini belirten Çetiner, şöyle konuştu:

"İşletme müdürlüklerimize verilen 2015 yılı programlarını da aynı gayretle devam ettirerek çalışmalarımızı en iyi şekilde tamamlayacağımız inancındayım. Bölgemizde uzun süren kış şartlarından dolayı çalışmalarımızda sıkıntılar olmasına rağmen, çalışmaları başarıyla yürüttüğümüzü görmekten memnuniyet duymaktayım. 2015 yılının milat yılı olmasını istiyorum. Planlı ve programlı çalışmalar yaparak işletme şefleriyle kontak kurup işlerin zamanında bitirilmesi için iyi bir çalışma çıkarmamız lazım."

Toplantı, şube ve işletme müdürlerinin görüş öneriyle sona erdi.

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü değerlendirme toplantısı

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü değerlendirme toplantısı

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü değerlendirme toplantısı

Son Güncelleme: 12.05.2015 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.