15 Mayıs 2015 Cuma 19:59
'İlgileniyoruz' Projesi

Kars'ta Sağlık Bakanlığının ülke genelinde başlattığı "İlgileniyoruz" Projesi kapsamında, 721 hasta evlerinde ziyaret edildi.

İl Halk Sağlığı Müdürü Mehmet Kan, yaptığı açıklamada, 1 Şubat'ta başlayan proje kapsamında hastaları ziyaret ettiklerini söyledi.

Sağlık yöneticilerinin her düzeyde sağlık hizmeti almış vatandaşları hizmet sonrası ziyaret ettiğini belirten Kan, "Bu ziyaret sonrası hasta ve yakınlarının sisteme ait iyileştirme öneri ve görüşlerinin sağlık yöneticileri vasıtasıyla Bakanlık merkeze ulaştırabildiği, vatandaş memnuniyeti artırma odaklı bir uygulamadır" diye konuştu.

Uygulama kapsamında Kars'ta İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yöneticileri olarak toplamda şu ana kadar 721 hastanın evinde ziyaret edildiğini ifade eden Kan, "Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerini ileten yöneticilerimiz, hastalarımızın verilen hizmetlerdeki memnuniyet, dilek ve şikayetlerini dinledi" dedi.

Son Güncelleme: 15.05.2015 20:00
Anahtar Kelimeler:
Projesi İlgileniyoruz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.