03 Mayıs 2016 Salı 12:38
Kağızman'da Bilim Fuarı Açıldı

Kağızman Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi öğrencileri, yaptıkları çalışmaları bilim fuarında sergiledi.Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'ndeki açılışta konuşan Okul Müdürü Yakup Bayşar, öğrencilerin kendi alanlarında yaptıkları araştırmalar sonucu ürettikleri projeleri sergileme imkanı bulduklarını söyledi.

Yaşamdaki sorunları öğrencilerin bilimsel çalışmalarla yaşayarak öğrenmelerini sağladıklarını ifade eden Bayşar, "Bilim fuarıyla her seviyedeki öğrencinin proje yapabileceğini göstermiş bulunmaktayız.

Her fikir değerlidir' ilkesiyle hazırladığımız bu güzel projelerle büyük başarı elde eden 25 projemizin emekçilerini alkışlıyorum." dedi.Ardından katılımcılar bilim fuarını gezerek öğrencilerin çalışmalarını inceledi.Fuarın açılışına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve veliler katıldı.

Kağızman'da Bilim Fuarı Açıldı

Kağızman'da Bilim Fuarı Açıldı

Kağızman'da Bilim Fuarı Açıldı

Kağızman'da Bilim Fuarı Açıldı

Son Güncelleme: 03.05.2016 19:16
Anahtar Kelimeler:
KağızmanBilim Fuarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.