26 Şubat 2016 Cuma 15:33
Kağızman'da 'Gençlik Ve Terörizm' Semineri

 Kağızman ilçesinde lise öğrencilerine "gençlik ve terörizm" konulu seminer verildi.
Kars Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi görevlilerinin Halk Eğitim Merkezinde verdiği seminerde öğrencilere video eşliğinde anlatım yapıldı.
Polis memuru Mehmet Yılmaz, yaptığı sunumda, terör örgütü mensuplarının boş durmadığını ve sürekli olarak gençleri hedef aldığını söyledi.
Terör örgütlerinin hedef olarak seçilen gençler üzerinde kapsamlı çalışmalar yürüttüğünü belirten Yılmaz, "Siz gençleri bir şekilde örgütün içerisine çekmeyi amaçlıyorlar. Terör örgütlerinin hedefinde gençleri kazanma çabası var. Onlar bireylerin zaaflarını ve eksik yanlarını tespit edip ve bunları kullanarak örgüte eleman kazandırıyor. Geleceğimizi kimseye kaptırmamak için emniyet güçleri olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız" diye konuştu.

Kağızman'da

Kağızman'da

Kağızman'da

Kağızman'da

Son Güncelleme: 27.02.2016 11:08
Anahtar Kelimeler:
KarsSeminer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.