24 Aralık 2015 Perşembe 19:10
Kars Belediye Başkanı Karaçanta'ya ödül

 

Kars Belediyesinden yapılan açıklamada, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin, Türkiye genelinde yaptığı araştırma ve anket sonuçlarına göre, Kars Belediye Başkanı Karaçanta "Yılın Belediye Başkanı Ödülü" almaya hak kazandı. 

Karaçanta, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin, belediye başkanlarını yıl içerisinde projeler ile yapılan çalışmalar açısından anket yoluyla değerlendirilmesi sonucunda, yerel yöneticiler açısından prestijli bir ödül olarak nitelendirilen "Yılın Belediye Başkanı Ödülü" almaya hak kazandığını belirtti. 

Ödül törenini 26 Aralık'ta Kayseri'de yapılacağını ifade eden Karaçanta, şunları kaydetti: 

"Kars halkı adına orada olacağız. Bu ödül bize moral ve motivasyon katacak. Kars'ın adı Türkiye genelinde bir adım daha öne çıkacak. Çalışma tempomuzdan ödün vermeden ülke genelinde yılın belediyesi olmaya devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz hizmetlerin yanında Kars'ın tarihi dokusunu, turizmini ve inanç turizmini her zaman ön plana çıkaracağız. Kars, Ebul Hasan Harakani ile Ani Ören Yeri ile tabyaları ve Kars Kalesi ile ender şehirlerden birisidir. Biz Kars Belediyesi olarak her zaman yapmış olduğumuz hizmetin yanı sıra tarihi ve kültürel değerleri de ön plana çıkarmak için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemize yılmadan, yorulmadan devam edeceğiz." 

Son Güncelleme: 24.12.2015 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.