11 Kasım 2015 Çarşamba 11:45
Kars Belediyesi kışa hazırlık

 

Karaçanta, yaptığı yazılı açıklamada, meteorolojinin uyarılarını hemen dikkate alarak kış aylarında kar ve don olaylarına karşı mücadele etmek için gerekli hazırlıkların tamamladığını belirtti.

Kar yağışı ve sonrası oluşabilecek buzlanmalara karşı 3 greyder, 4 kepçe, 1 tuzlama aracı, 4 kamyon olmak üzere toplam 12 iş makinesi ve karla mücadele için de 90 personelin görev alacağını ifade eden Karaçanta, şunları kaydetti:

"Acil müdahale ekipleri ve araç parkımız ile halkımızın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stoku hazırladık. Belediye olarak tüm ekip ve donanımızla kışa hazırız.''

Son Güncelleme: 11.11.2015 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.