22 Nisan 2015 Çarşamba 12:19
Kars Belediyesinin kültür ve sanat hizmeti

KARS  Kars Belediyesi açtığı bağlama ve gitar kurslarıyla müziğe ilgi duyan gençleri sanata teşvik ediyor.

Sosyal ve kültürel etkinliklere katılımı artırmak amacıyla uzman eğitmenler tarafından, Namık Kemal Kültür Evinde, her gün saat 8.00 ile 17.00 arasında verilen ücretsiz bağlama ve gitar kursuna, gençler ilgi gösteriyor.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yaptığı açıklamada, insan odaklı çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Sosyal ve kültürel açıdan kalkınmışlığı geliştirebilmek için değerlere sahip çıkılması gerektiğini belirten Karaçanta, şunları söyledi:

"Kültürel değerlerimizin yoğun olduğu bir bölgede bulunmamız, bu değerleri yaşatmamız anlamında, biz yerel yöneticilere de farklı bir misyon kazandırmaktadır. Bu misyon doğrultusunda, insan odaklı çalışmalarımıza ağırlık verdik. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzün yaptığı bu çalışmayla da değerlerimize sahip çıkma noktasında adım attık. Verdiğimiz ücretsiz kurslara vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi oldu ve bu tür kurslarımız devam edecek.''

Kars Belediyesinin kültür ve sanat hizmeti

Kars Belediyesinin kültür ve sanat hizmeti

Kars Belediyesinin kültür ve sanat hizmeti

Son Güncelleme: 22.04.2015 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.