01 Eylül 2015 Salı 12:17
Kars Belediyesi'nin muhtarlarla toplantısı

Kars Belediyesi, il merkezinde görev yapan muhtarlarla birlikte toplantı düzenlendi.

Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantıya, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Polat, Taner Turan Ünsal, Arda Tatlı  ile muhtarlar katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Polat, burada yaptığı konuşmada, mahalle muhtarlarının kendilerinin mesai arkadaşları olduğunu söyledi.

Muhtarlarla işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını belirten Polat, "Muhtarlarımız, mahallesi ile ilgili her türlü sorunu bize bildirirse sorun daha kolay, daha çabuk çözülür. Eğer mahallenizdeki ihtiyaç sahiplerini, eksiklerini bize bildirmezseniz, o sorunlar halkımızı mağdur eder. Yerel yöneticiler olarak bizler ve sizler bu vebalin altından kalkamayız" diye konuştu.

Toplantıda,  mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dile getiren muhtarlar, bu tür toplantıların çok verimli olduğunu ifade etti. 

 

Son Güncelleme: 01.09.2015 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.