12 Mart 2016 Cumartesi 15:48
Kars Cıbıltepe'de Kayak Keyfi

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden Kars Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe'de hafta sonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Hava sıcaklığının 8 derece olduğu kayak merkezindeki 2. etap pistlerde kar kalınlığı 45 santimetre ölçüldü.

Türkiye'nin farklı kentleri ve çevre illerden gelen kayak tutkunları da sıcak havada, kayak, snowboard ve kızak kayarak karın keyfini yaşadı.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, yaptığı açıklamada, kayak için hem kar hemde havanın çok müsait olduğunu söyledi.

Kayak merkezindeki bütün pistlerde kayak yapıldığını belirten Karaman, "Bölgede hafta sonu tatilini geçirmenin en iyi yolu kayak yapmaktır. Şu anda hava güzel, pistlerde yeterince kar var ve kayak için bu imkanları değerlendirmek lazım. Hafta sonu tatiliyle birlikte otellerde doluluk oranının yüzde 60 düzeyinde. Şartlar bu şekilde devam ederse Mart ayı sonuna kadar kayak yapılabilir" diye konuştu.

Cıbıltepe'de Kayak Keyfi

Cıbıltepe'de Kayak Keyfi

Cıbıltepe'de Kayak Keyfi

Cıbıltepe'de Kayak Keyfi

Son Güncelleme: 13.03.2016 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.