18 Nisan 2016 Pazartesi 20:33
Kars İl Özel İdaresi'ne Yeni Araç Alımı

Kars İl Özel İdare Genel Sekreterliğinin satın aldığı yeni araçlar törenle hizmete alındı.

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğininin, hizmet kalitesini artırmak amacıyla araç parkına dahil ettiği 10 kamyon, 2 ekskavatör, 4 pikap, 2 greyder, 2 yükleyici ve 3 silindirin hizmete alınması dolayısıyla tören düzenlendi.

Kars Valisi Günay Özdemir, törende yaptığı konuşmada, 2 yıl içerisinde il özel idaresi araç parkının tamamına yakınını yenilediklerini belirterek, bunun sonucunda hem bakım onarım giderlerinin düştüğünü hem de araç eksiğinin giderildiğini kaydetti.

Kars'ın bulunduğu coğrafya itibarıyla sert bir iklime sahip olduğuna işaret eden Vali Özdemir, şöyle konuştu:

"Eğer araç gereçleriniz iyi olmazsa ve sürekli bakıma ihtiyacı varsa ve bununla beraber yedek parça anlamında, usta anlamında da istediğinizi bulamadığınızda zaten yılın yarısı kış olan yerde, iş kaybı oluyor ve hizmet ilerlemiyor. O zaman köydeki vatandaşımız yol bekliyor, su bekliyor. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve vekillerimiz geçen yıl bu konuda bizlere ciddi destekler sağladılar. Kars için ne istediysek hiçbir isteğimizi geri çevirmediler ve Kars'a pozitif ayrımcılık yaptılar. Bu yıl da inşallah Kars için bu pozitif ayrımcılığın devamını sağlayacağız. Bu araçları aldık, bundan sonra da köylülerimizin, vatandaşlarımızın ne ihtiyaçları varsa yerine getireceğiz.''

Karsİl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu da, araç parkını yenilemek ve güçlendirmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, ''Milletimize hizmet etme misyonunu üstlenen il özel idaremizin, uyumlu bir şekilde Karslı hemşehrilerimize hizmet etmek için tüm mesai arkadaşlarımızla gece gündüz demeden hoş bir seda anlayışıyla çalışacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Törene, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey, Kars İl Genel Meclisi Başkanı Necati Dallı, Belediye Başkan Vekili Hülya Çağraşan, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları katıldı.

 

Son Güncelleme: 20.04.2016 13:42
Anahtar Kelimeler:
KarsAraçİl Özel İdare
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.