10 Mart 2016 Perşembe 11:58
Kars Kaymakamı Karaman Yüksekokulda Ders Vermeye Başladı

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Meslek Yüksekokulu'nda yerel yönetimler bölümünde konuk öğretim görevlisi olarak ders vermeye başladı.

Sarıkamış Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yüksel Koçak, yerel yönetimler dersi için konunun uzmanı ve aynı zamanda doktora derecesine sahip akademisyen olan Kaymakam Karamanı davet ettiklerini belirtti.

Kaymakam Karaman'ın davetlerini kabul ettiğini ifade eden Koçak, öğrencilerin de yerel yönetimlere ilişkin dersleri konunun uzmanından almaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Karaman da yüksekokulda öğrencilere ders vermenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Okulun daveti üzerine bu dönem itibarıyla Sarıkamış Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerine yerel yönetim ilgili derslere girmeye başladım. Burada öğrencilerimizin hem pratik hem teorik anlamda daha iyi yetişmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" dedi.

Kaymakam Karaman, Yüksekokulda Ders Vermeye Başladı

Kaymakam Karaman, Yüksekokulda Ders Vermeye Başladı

Kaymakam Karaman, Yüksekokulda Ders Vermeye Başladı

Kaymakam Karaman, Yüksekokulda Ders Vermeye Başladı

Son Güncelleme: 10.03.2016 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.