19 Mart 2016 Cumartesi 11:18
Kars Kaymakamı Karaman'dan Sarıkamış Devlet Hastanesine Ziyaret

 Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Sarıkamış Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Hastanedeki birimleri gezen Karaman, hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Karaman burada yaptığı konuşmada, sağlık çalışanlarının insanların sağlık sorunlarına çare bulmak için gece gündüz demeden fedakarca çalıştıklarını söyledi.

İnsan hayatının her şeyin üstünde olduğunu belirten Karaman, ”Sağlık hizmeti sunan, yaşamımızı emanet ettiğimiz tüm hekimlerimiz ve sağlık personelimizin yaptıkları çalışmaları sevinçle gördük. İlçe standartlarının üstünde temiz, bakımlı, ferah bir ortamda ilçe halkına kaliteli sağlık hizmeti verilmesini sağladıkları için başta Başhekimimiz Sevil hanım olmak üzere bütün personeli tebrik ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıkamış Devlet Hastanesi Başhekimi Sevil Açıkgöz ise, insanlara 24 saat sağlık hizmeti vermek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.
 

Kaymakam Karaman’dan Sarıkamış Devlet Hastanesine Ziyaret

Kaymakam Karaman’dan Sarıkamış Devlet Hastanesine Ziyaret

Son Güncelleme: 19.03.2016 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.