15 Ocak 2016 Cuma 11:27
Kars Mhp Genel Başkan Yardımcısı Kaya konuşma yaptı

 MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, ''Çözüm sürecinde yapmış olduğumuz ikazlar ve itirazlar dikkate alınmış olsaydı Türkiye bugün bu tabloları yaşamıyor olacaktı'' dedi.

Kaya, CHP'den istifa edip MHP'ye geçen Kars Belediyesi Meclis üyeleri Ramazan Çelik ve Nusret Kara için bir otelde düzenlenen rozet takma törenine katıldı. Kaya, burada yaptığı konuşmada, MHP'nin çok zor günlerden, mücadelelerden geçerek bugünlere gelen bir siyasi hareket olduğunu söyledi.

Son 40-50 yıllık tarihe bakıldığında ve bu siyasi tarihin değerlendirmesi yapıldığında, hadiselerin MHP'yi ve MHP'nin ülkenin sorunlarıyla ilgili yapmış olduğu tespitlerinin, teşhislerinin doğru olduğunun görüleceğini belirten Kaya, ''Tarih Milliyetçi Hareket Partisi'ni her zaman haklı çıkarmıştır. Bundan daha 40 sene önce bu ülke için en önemli tehdidin, tehlikenin bölücü Kürtçülük olduğunu partimiz söylediği zaman birçokları MHP'yi suçlamıştır. Çözüm sürecinde yapmış olduğumuz ikazlar ve itirazlar dikkate alınmış olsaydı Türkiye bugün bu tabloları yaşamıyor olacaktı" dedi.

Parti üzerinde birtakım propagandalarla operasyonlar yapılmak istenildiğini savunan Kaya, "Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin, bu milletin, birliğinin, bütünlüğünün, geleceğinin yegane teminatı olan siyasi harekettir. Milliyetçi Hareket Partisi son sözünü söylemediği müddetçe de kimsenin hiçbir şeyi gerçekleştirme şansı yoktur bu ülkede" diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.01.2016 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.