17 Haziran 2015 Çarşamba 00:28
Kars Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

KARS - HDP Kars milletvekilleri Ayhan Bilgen ve Şafak Özanli mazbatalarını aldı.

HDP milletvekilleri Bilgen ve Özanli, DBP Kars İl Eşbaşkanı Şengül Mehmetoğlu, HDP il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ile Kars Adliyesi'ndeki İl Seçim Kuruluna geldi.

İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Necati Orat, milletvekillerini tebrik ederek mazbatalarını verdi.

Özanli, aldıkları mazbataların Kars halkına ait olduğunu belirterek, seçim sonuçlarının tüm halkların kardeşliğe hayırlı olmasını ve birlikte barış, kardeşlik içerisinde hizmet vereceklerini söyledi.

Bilgen ise seçim sürecinin barış ve güven içerisinde gerçekleşmesine katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Demokrasinin hesap verme ve hesap sorma kültürü olduğunun belirten Bilgen, "Eksikliklerimizi azaltarak ve yanlışlarımızı düzelterek birlikte çalışabileceğimizi umut ediyoruz. Kars’a hizmet konusunda hiçbir şekilde partizan yaklaşımlar içerisine girmeden sonuç itibariyle, bize oy veren veya vermeyen ayrımı yapmayacağımız. İktidar partisinin de bürokrasinin de asla yapmaması gerektiğinin de altını çiziyoruz" dedi.

Kars Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

Kars Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

Son Güncelleme: 03.09.2016 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.