28 Şubat 2016 Pazar 17:43
Kars Sarıkamış Belediyesi Eriyen Kar Sularına Karşı Önlem Aldı

Sarıkamış Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kar erimesine karşı gereken önlemlerin aldığını bildirildi.

Fen İşleri Müdürü Muhammed Budak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havaların ısınması ve lodosun etkisiyle karların erimeye başladığını belirtti.

Kar sularının taşkınlara yol açmaması için her türlü önlemin alındığını ve olası tehlikeli durumlara müdahale için ekiplerin hazır bekletildiğini ifade eden Budak, "Fen işlerine bağlı ekiplerimizi, vidanjör, kepçe ve kamyonlarla hazır bekletiyoruz. Özellikle Erenler, Cumhuriyet ve İstasyon mahallelerinde olabilecek taşkın ve su baskınlarına karşı yağmur suyu kanalları, menfez ve rögarları elden geçirdik" dedi.

Budak, yağmur suyu kanallarına çöp atılması gerektiğine de işaret ederek, yağmur suyu kanallarının tıkanarak taşkınlara neden olmaması için vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

Son Güncelleme: 29.02.2016 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.