11 Mart 2016 Cuma 16:33
Kars Sarıkamış'ta Kayak Keyfi Devam Ediyor

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi, ülkenin bir çok yerinde yaz havası yaşanmasına rağmen kar kalınlığının kış sporları için elverişli olması sayesinde kayak tutukunlarına hizmet veriyor.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birçok kayak merkezinde sezonun kapanmasına karşın, Sarıkamış’ın kayakseverlere baharda da mükemmel bir ortam sunduğunu söyledi.

- "Bu fırsat kaçırılmamalı"

Pistlerin tamamının açık olduğunu belirten Toksoy, şunları kaydetti:

"Kayak merkezimizdeki 1 ve 2. etap pistlerimizde, ezilmiş olarak 45 santimetrenin üzerinde kar bulunuyor. Kayak tutkunlarına buradan sesleniyorum, Sarıkamış’a gelin, mart ayında sarıçam ormanları içinde kayağın keyfini doyasıya yaşayın. Kayak merkezimizdeki mevcut 9 pistin tamamında çok rahat kayak yapılabiliyor. Pistlerdeki bu muazzam karın boşa eriyip gitmesine gönlümüz razı olmuyor. Bu fırsat kaçırılmamalı, ülkemizin her yanından, çevre il ve ilçelerden bütün kayakseverleri Sarıkamış’a davet ediyorum."

Son Güncelleme: 11.03.2016 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.