17 Mart 2016 Perşembe 17:28
Kars Sarıkamış'ta 'Yerel Yönetimler Paneli' Düzenlendi

 Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Meslek Yüksekokulu tarafından 'Yerel Yönetimler Paneli' düzenlendi.

Sarıkamış Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yüksel Koçak moderatörlüğünde düzenlenen panele, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, konuşmacı olarak katıldı.

Karaman, panelde yaptığı sunumda, kentsel alan yönetiminin, günümüz merkezi idarenin ve yerel yönetimlerin en önemli görev ve faaliyet alanını oluşturduğunu belirtti.

Gelişmiş ve modern bir kentleşme ve kentlileşme kavramlarının oluşturulabilmesi için halkın da bu konuda bilgilendirilmesi gerektiğine işaret eden Karaman, mülki idare ve yerel yönetimlerin çalışma sistemi hakkında bilgi vererek, düzenlenen panelin gelecekte bölge için olumlu neticeler getireceğini ifade etti.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy da yerel yönetimlerin en önemli ayaklarından birinin belediyeler olduğunu ifade ederek, belediyelerin mücavir alan içerisinde yaptığı çalışmaları anlattı.

Yerel yöneticilerin vatandaşlarla çok iyi diyalog kurması gerektiğini, kent merkezinde yapılan bütün hizmetlerin el birliği ve ortak değerlendirme ile gerçekleşmesinin anlamlı olacağını ifade eden Toksoy, öğrencilere cesur, kararlı ve hedef koyarak çalışmaları konusunda telkinlerde bulundu.

Panele, Kafkas Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Sami Özcan, Sarıkamış Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Üzümcü, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüsnü Kapu, Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Dursun Aydın da takip etti.

Sarıkamış’ta “Yerel Yönetimler Paneli” Düzenlendi

Sarıkamış’ta “Yerel Yönetimler Paneli” Düzenlendi

Sarıkamış’ta “Yerel Yönetimler Paneli” Düzenlendi

Son Güncelleme: 17.03.2016 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.