24 Mart 2016 Perşembe 11:03
Kars Semerkant Vakfı Ve Beşir Derneği'nden Eğitime Destek

Sarıkamış ilçesinde Semerkant Vakfı ve Beşir Derneği, ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı ve kitap yardımında bulunuldu.

Toplumun ihtiyaç duyan kesimlerine her ay çeşitli yardımlarda bulunan Semerkant Vakfı ve Beşir Derneği, Sarıkamış'taki ilköğretim okullarında eğitim öğrenim gören 100 öğrenciye ayakkabı ve kitap hediye etti.

Semerkant Vakfı Sarıkamış Temsilcisi Özkan Gündüz, yaptığı açıklamada vakıf ve dernek olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra eğitim alanında da yardım çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bilgili, saygılı ve faydalı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Beşir Derneği ile "Eğitime Destek Projesi" kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Gündüz, ”İslam’ın ilk emri 'oku’dur. Bu amaçla eğitime yapılan yatırım en önemli yatırımdır. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza eğitim alanında her türlü desteği vermeye devam edeceğiz." dedi.

Son Güncelleme: 24.03.2016 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.