10 Kasım 2015 Salı 11:08
Kars Valisi Özdemir 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

 

Vali Özdemir, mesajında, istiklal mücadelesinin önderi ve Cumhuriyetin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 77'nci yıldönümünde milletçe bir kere daha rahmetle ve şükranla andıklarını belirtti. 

Özdemir, şunları kaydetti:

"10 Kasım, aziz milletimiz için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür. Aziz milletimiz, yüksek bir ruh ve şuurla sahip çıktığı Cumhuriyeti, daha iyi bir geleceğe taşıma azim ve kararlılığında olacaktır. Ülkemizi daha güçlü, daha müreffeh, daha etkin, uluslararası sorunlarda sözü dinlenir bir ülke haline getirme yolunda atılan her adım, Atatürk'ün aziz hatırasına yapılacak en anlamlı saygı ifadesi olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; büyük önder Atatürk'ü, milli mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun."

Son Güncelleme: 10.11.2015 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.