04 Aralık 2015 Cuma 22:59
Kars'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Kars'ta, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Kars Valisi Günay Özdemir, Engelsiz Yaşam Merkezi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Türk gelenek görenek ve İslam inancına göre her türlü insanın değerlendirilmesi ve hiç bir insanın eksikliğinin ön plana çıkarılmaması gerektiğini söyledi. 

Tüm insanlar, kabiliyetlerine göre değerlendirildiğinde aslında toplumdaki verim, üretim, toplumdaki değerlerin artacağını belirten Özdemir, şunları kaydetti: 

"Onun için aslında bizim bütün çocuklarımızın, bütün insanlarımızın, bütün gençlerimizin bir kabiliyeti var, bir alanı var. O alanı iyi tespit edebilirsek, o alanı bulabilirsek biz hiçbir zaman bir engelle karşılaşmadan ve toplumda herkesin üretim yapabileceği alanı oluşturma imkanımız olacak."

Etkinlikte, Engelsiz Yaşam Merkezi'nde kalan öğrenciler tarafından Kırmızı Başlıklı Kız skeci sahnelendi ve

Programa, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, eşi Figen Karaçanta, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve daire amirleri de katıldı. 

Son Güncelleme: 04.12.2015 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.