05 Şubat 2016 Cuma 13:33
Kars'da Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Akdağ Kars'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Recep Akdağ, ''Kalkınma için zenginleşme için gelişme için yapacağımız çok iş var ama bu zalim terör gruplarının ülkemizdeki hareketlerini, baskılarını, vatandaşlarımıza artık hayatı zehir eden zulümlerini de ortadan kaldırmak şu an hükümetimizin bir numaralı hedefidir'' dedi.

Akdağ, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kars'ta, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey ile AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Akdağ, Kars'ta teşkilatlarıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapacakları bir araya gelerek, Kars'ın kalkınması için yapılacakları, sorunları ele alacaklarını ifade etti.

Hükümetlerinin Kuzeydoğu Anadolu'nun gelişmesi için özel bir çaba içinde olduğunu vurgulayan Akdağ, "Bunun için DAP idaresini kurduk. Yarın öğlenden sonra (Ankara'da) ekonomiden sorumlu bakanımız ve bir grup arkadaşımızla Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi ve Doğu Anadolu'da topyekun kalkınmayı nasıl hızlandırabiliriz, bu güne kadar ki hamlelerimizi daha hızlı bir biçimde nasıl ileri taşıyabiliriz bunları tartışacağız'' diye konuştu.

- Kalkınma için öncelikli hedef terörü bitirmek

Akdağ, Doğu ve Güneydoğu'da kalkınmayı sağlamak için bunun önünde en büyük engel olan terörü sonlandırmanın bir numaralı hedefleri olduğunu bildirdi.

Akdağ, şunları kaydetti:

''Bir planda hazırlandı bu mesele için. Elbette kalkınma için zenginleşme için gelişme için yapacağımız çok iş var ama bu zalim terör gruplarının ülkemizdeki hareketlerini, baskılarını, vatandaşlarımıza artık hayatı zehir eden zulümlerini de ortadan kaldırmak şu an hükümetimizin bir numaralı hedefidir. Bu hedefe bir taraftan yoğunlaşırken öbür taraftan da kalkınma hamlemizi, zenginleşme hamlemizi, huzur hamlemizi devam ettireceğiz."

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Akdağ Kars'ta

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Akdağ Kars'ta

Son Güncelleme: 05.02.2016 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.