06 Ocak 2016 Çarşamba 12:25
Kars'da Akreditasyon Çalışmaları

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne yapmış olduğu 12. dönem akreditasyon sürecine başvurusunun kabul edildiği bildirildi.

KTSO Genel Sekreteri Aliekber Turan, yaptığı açıklamada, başvurularının TOBB Akreditasyon Kurulu tarafından kabul edildiğini belirtti.

KSTSO'nun kapasite ve yeterliliğini arttırarak üyelere sunulan hizmet kalitesini iyileştirme amacı ile yola çıktıklarını ifade eden Turan, şunları kaydetti:

"Akreditasyon süreci, uzun ve çaba gerektiren bir süreç. Yürütülecek olan akreditasyon sisteminin amacı, odamıza kalite bilincinin yerleştirilmesi, odamızın iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması ve hizmet kalitesinin iyileştirilmesidir. İlk olarak personel oryantasyon eğitimi ile işe başlamayı planlıyoruz. Yıllık iş planları oluşturularak her yılın sonunda faaliyet raporları kamuoyu ile paylaşılacak. Süreç içerisinde ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi de uygulamaya konulacak. Üyelerimizin memnuniyeti için daha çok gayret edeceğiz.''

Son Güncelleme: 06.01.2016 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.