31 Ekim 2015 Cumartesi 19:27
kars'da Genel seçime doğru

Ak Parti Kars milletvekili adayları Ahmet Arslan ve Suat Ögel, Sarıkamış ilçesini ziyaret etti. 

Arslan ve Ögel, seçim çalışmaları kapsamında propaganda döneminin son gününde Sarıkamış ilçesini ziyaret ederek, ilçe seçim bürosunda Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul'un da katılımıyla düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi. 

 

Arslan, burada yaptığı konuşmada, seçimlerde tüm partililerden ve seçmenlerden sandıklara sahip çıkmalarını istedi. 

AK Parti olarak seçimden tek başına iktidar olarak çıkmayı hedeflediklerini ve Türkiye'nin buna ihtiyacı olduğunu ifade eden Arslan, şunları söyledi: 

"Eğer koalisyonlara mahkum olursak 2002 öncesine döneriz. 2002 öncesine dönmemek için bu ülkenin başına çorap örenlerin çoraplarını, onların başına geçirmek için ve ülkemizin istikbali ve geleceği için huzuru için yarın sandık başında oylarınıza sahip çıkın, sandık namustur. İnşallah siz o namusu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en üst seviyede koruyacaksınız. Allah yardımcımız olsun." 

Suat Ögel de bir Sarıkamışlı olarak bu bölgede güçlü çıkılması için hemşehrilerinden destek istedi.

Toplantı sonunda tüm partililer, kol kola girerek belediye garajına kadar yürüdü. Burada Sarıkamış Belediyesi'ne Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen çok amaçlı itfaiye aracı kurban kesilerek hizmete sunuldu. 

Son Güncelleme: 31.10.2015 19:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.