02 Ocak 2016 Cumartesi 15:21
Kars'da Kayak Keyfi yaptılar

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, yılbaşı tatiliyle birlikte yoğunluk yaşanmaya başlandı. 

Kış turizminin yeni merkezlerinden Cıbıltepe, sarıçam ormanları ve uzun kayak pistleriyle kayak severlerin gözde mekanları arasında yer alıyor. Yılbaşı tatiliyle birlikte hareketlilik yaşanmaya başlanan Cıbıltepe Kayak Merkezi, konuklarına eşsiz orman manzarasında kayak yapma imkanı sundu. 

Türkiye'nin çeşitli illerinden hafta sonu ile birleşen yılbaşı tatili için Cıbıltepe'ye gelenler,  biri 2 bin 634 rakımdan 2 bin 100 rakıma kadar inen 12 kilometre uzunluğunda olmak üzere 8 slalom, 1 snowboard pistine sahip kayak merkezinde karın tadını çıkardı. 

Kayak merkezinde çocukların gözdesi ise kızaklar oldu. Kızaklarıyla pistte kayan çocuklar, renkli görüntüler oluşturdu. 

Kayak merkezinde hizmet veren otelin genel müdürü Kemal Aydın, karla birlikte 1. etap telesiyej istasyonunun hizmete açılarak konukları ağırlamaya başladıklarını belirtti. 

Kar yağışının gelecek haftadan itibaren yoğun şekilde devam etmesini beklediklerini dile getiren Aydın, "Yeterli kar yağdığında 2. etap ve karanlık dere tesisleri ve pistlerini de kayak severlerin hizmetine sunacağız" dedi. 

Son Güncelleme: 02.01.2016 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.