15 Ocak 2016 Cuma 19:29
Kars'da Kkdgc Başkanı Sezer Vefat etti

 Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Yücel Sezer'in vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karaçanta, mesajında, uzun yıllar gazetecilik mesleğine gönül vermiş aynı zamanda Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını da yürüten Yücel Sezer'in hakkın rahmetine kavuşmasının kendilerini derinden üzdüğünü belirtti.

Kars’ta yerel Serhat Kars Gazetesinin Yazı İşleri Müdürlüğünü de yürüten Sezer'in birçok ulusal gazetede makaleleri yayımlandığını ifade eden Karaçanta, mesajında şunları kaydetti: ''Fotoğrafçılık anlamında da birçok hizmeti bulunmaktaydı. Sakin nezih yapılı biri olan değerli kardeşimiz Yücel Sezer’e Allah’tan rahmet geride bıraktığı Sezer ailesi ve bütün basın camiasına sabır ve başsağlığı diyorum.''

Son Güncelleme: 15.01.2016 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.