19 Ağustos 2016 Cuma 13:22
Kars'ta 17 Kişi Tutuklandı

 Kars'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 27 kişiden 17'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kars Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve polis, askeri personel, öğretmen ile öğretim görevlisinin de aralarında yer aldığı 27 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen 27 kişi, ifadelerini alan cumhuriyet savcısı tarafından tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine gönderildi.

Hakimlikçe yeniden sorgulanan biri üçüncü sınıf emniyet müdürü 9 polis, 4 askeri personel, 2 öğretim görevlisi ile 2 öğretmen tutuklandı, diğer 10 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 19.08.2016 13:30
Anahtar Kelimeler:
FETÖKars
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.