23 Eylül 2016 Cuma 13:12
Kars'ta Büyük FETÖ Operasyonu

 Kars'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturmada, aralarında subay, öğretmen ve öğrencilerin olduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, daha önce gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ve yeni bulgular doğrultusunda, soruşturmayı yürüten Kars Cumhuriyet Başsavcılığın talimatıyla, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı, Sarıkamış 9. Komando Tugay Komutanlığı ile şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama yaptı.

Ekipler, aramalar sonrası söz konusu komutanlıklarda görevli olan ve aralarında subayların da yer aldığı 8 askeri personelin yanı sıra kentin Selim ilçesinde bir Milli Eğitim şube müdürü ile Kars kent merkezinde 4 öğretmen ve 2 öğrenciyi gözaltına aldı.

Zanlılar sorgulanmak üzere Kars Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Son Güncelleme: 23.09.2016 13:16
Anahtar Kelimeler:
FETÖKarsSoruşturma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.