15 Temmuz 2015 Çarşamba 21:30
Kars'ta esnafın 'bayram' mesaisi

KARS - Sarıkamış ilçesinde yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle tatlı üreticilerinde ve berberlerde yoğunluk yaşanıyor.

Ramazan Bayramı'na iki gün kala, ilçedeki tatlı üreticileri talepleri karşılamaya çalışıyor. 

Tatlı üreticilerinden Habip Habiboğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle vatandaşların baklava siparişi verdiğini söyledi.

Cevizli baklava, fıstıklı baklava, yeşil burma ve yaş pasta siparişinin de fazla olduğuna dikkati çeken Habiboğlu, "Baklava ve tatlı satışları, ramazan ve dini bayramlarda artıyor" diye konuştu.

Bu arada, erkek kuaförleri de vatandaşların saç, sakal tıraşı için yoğun mesai yapıyor.

Kars'ta esnafın

Kars'ta esnafın

Kars'ta esnafın

Kars'ta esnafın

Kars'ta esnafın

Kars'ta esnafın

Kars'ta esnafın

Kars'ta esnafın

Kars'ta esnafın

Kars'ta esnafın

Kars'ta esnafın

Kars'ta esnafın

Kars'ta esnafın

Son Güncelleme: 15.07.2015 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.