22 Nisan 2016 Cuma 17:18
Kars'ta Evde Yangın

Kars’ın Sarıkamış ilçesine bağlı Çamyazı köyünde çıkan yangında ev, ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi.

İlçeye 30 kilometre uzaklıktaki Çamyazı köyünde, Abdulkadir Kaleli’ye ait evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle evin samanlık ve ahırına sıçradı.

Yangında, Abdulkadir Kaleli’ye ait ev, ahır ve samanlık tamamen yandı.

Sarıkamış Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin sevk edildiği köyde, vatandaşların da katkılarıyla yangın 3 saatte söndürüldü.
Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, yangın ihbarını alır almaz itfaiye ekiplerinin çok hızlı bir şekilde olay yerine ulaştığını belirtti.

Toksoy, "İlçe merkezine uzak köylerde yangına müdahale etmek bizim için oldukça zor. Buna rağmen ekipler fedakarca çalışarak yangını olabildiğince kısa sürede diğer evlere sıçramadan söndürdüler. Maddi hasar var ama can kaybı olmaması sevindirici bir şey. İnşallah kısa sürede mağduriyet giderilir." diye konuştu.

Kars’ta Evde Yangın

Kars’ta Evde Yangın

Kars’ta Evde Yangın

Kars’ta Evde Yangın

Son Güncelleme: 22.04.2016 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.