07 Şubat 2016 Pazar 00:08
Kars'ta 'Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi' Kararları Uzatıldı

 Kars'ta, bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen askeri operasyonlar nedeniyle Selim, Sarıkamış ve Kağızman ilçelerindeki ''geçici askeri güvenlik bölgesi'' süresinin uzatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yürütülecek askeri operasyonlarda sivil vatandaşların zarar görmemesi için Selim ilçesi Bozkuş-Akçakale bölgeleri ile Sarıkamış doğusu-Selim güneyi ve Kağızman Paslı köyü batısında kalan Aydere, Kireçhane ve Kavak derelerini kapsayan bölgelerin, Valilik kararıyla 21 Şubat'a kadar 15 gün ''geçici askeri güvenlik bölgesi'' ilan edildiği belirtildi.

Açıklamada, daha önce Kağızman ilçesi Çemçe-Madur ile Sarıkamış ilçesi Boyalı Ormanları bölgesinin, Bakanlar Kurulu kararıyla 1 Mart tarihine kadar ''geçici askeri güvenlik bölgesi'' ilan edildiği anımsatıldı.

Son Güncelleme: 07.02.2016 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.