22 Temmuz 2016 Cuma 18:08
Kars'ta Gözaltı Sayısı 195 e Ulaştı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Kars'ta 35 asker daha gözaltına alındı.

Alınan  bilgiye göre, Kars Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanılığında çalışmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aralarında rütbelilerin de bulunduğu 35 askeri personeli daha gözaltına aldı. Böylece soruşturma kapsamında Kars'ta gözaltına alınan askeri personel sayısı 195'e ulaştı.

Gözaltına alınan askerler sorgulanmak üzere, Kars Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kars'ta soruşturma kapsamında, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Avcı ve 9. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetkin'in de aralarında bulunduğu 195 askeri personel gözaltına alınmıştı. Bunlardan tugay komutanlarının da yer aldığı 39'u tutuklanmış, 25'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, zanlılardan 29'u ise salıverilmişti.

Son Güncelleme: 22.07.2016 18:11
Anahtar Kelimeler:
FETÖKars
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.