20 Mart 2016 Pazar 13:08
Kars'ta İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İstanbul Beyoğlu'ndaki terör saldırısını kınayarak, terör saldırılarına karşı birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Karaçanta, yaptığı yazılı açıklamada, yüzyıllarca süren kardeşliğe, terör saldırılarıyla nifak tohumları ekmeye çalışanları lanetlediğini belirtti.

Hain saldırıların toplumdaki kardeşlik duygularını asla zayıflatamayacağını, teröre karşı da bu kardeşlikle duracaklarını ifade eden Karaçanta, şunları kaydetti:

''Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha birlik ve beraberlik içerisinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçakça saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliği bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onların taşeronlarının tuzağına düşmemektir. Bugün suçlama değil, sorumluluk alma vaktidir. Bugün terör taşeronlarının oyununu bozma vaktidir. Terör saldırıları ile sabrımızı zorlayan iç ve dış mihraklar, bu milletin Malazgirt'te, Kurtuluş Savaşında ve Çanakkale'de vermiş olduğu mücadeleyi akıllarından çıkarmasınlar. Millet olarak, alçak terör saldırıları karşısında tahriklere gelmemeliyiz. Terör örgütü ve destekçilerinin istediği de vatandaşlarımızı tahrik ederek, ülke bütünlüğüne ve birlikteliğimize zarar vermektir. Gün birliktelik ortaya koyma günüdür. Acılarımızı paylaşıp, terörle mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize sonuna kadar destek günüdür.''

Son Güncelleme: 20.03.2016 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.