30 Mart 2015 Pazartesi 12:02
Kars'ta kadınlara yönelik kurs açılacak

KARS (AA) - Kars İŞKUR İl Müdürlüğü, Akyaka ve Kağızman ilçelerinde "Evde Çocuk Bakımı" ve "Halı Dokumacılığı" kursu açacak.

İŞKUR ve Akyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle kadınlara yönelik 15 kişilik ''Evde Çocuk Bakımı" kursuna katılmak isteyenler, 7 Nisan'a kadar başvurabilecek. 

Kağızman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle kadınlara yönelik 15 kişilik "Halı Dokumacılığı'' kursuna katılmak isteyenlerin ise 6 Nisan'a kadar yine İŞKUR İl Müdürlüğü'ne veya www.iskur.gov.tr adresinden ilgili kursa müracaat edip kayıt işlemlerini yaptırmaları gerekiyor.

Kursa katılmak isteyenlerin belirlenecek seçme gün ve saatinde Akyaka ve Kağızman halk eğitim merkezi müdürlüğünde hazır olmaları istendi.

Son Güncelleme: 30.03.2015 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.