01 Şubat 2016 Pazartesi 15:43
Kars'ta Köy Çocuklarının Kayak Keyfi

 Sarıkamış ilçesine bağlı köylerde yaşayan çocuklar, yarıyıl tatilini de fırsat bilerek zamanlarını köylerinde kayak yaparak değerlendiriyor.

Sarıkamış ilçe merkezine 6 kilometre mesafede bulunan Alisofu köyü, yarıyıl tatiliyle çocukların kayak keyfine sahne oluyor.

Kar kalınlığının bir metreyi geçtiği köyde çoçukların en büyük eğlencesi, ilçe merkezinden temin ettikleri kayak takımlarıyla köy sokaklarında ve yüksek tepelerde kayak yapmak. Sabah saatlerinden itibaren bir araya gelen köyün çocukları, kayak takımlarıyla kimi zaman karla kaplı yollarda kimi zaman da tepelerden aşağı doğru akrobasi hareketleri de yapmaya çalışarak eğleniyor.

Sert iklim koşullarını eğlenceye çevirerek avantaja dönüştüren çocuklar, tek eğlencelerinin kayak yapmak olduğunu ifade etti.

Kars'ta Köy Çocuklarının Kayak Keyfi

Kars'ta Köy Çocuklarının Kayak Keyfi

Kars'ta Köy Çocuklarının Kayak Keyfi

Son Güncelleme: 01.02.2016 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.