14 Mart 2016 Pazartesi 14:48
Kars'ta Osb'nin Sorunları Görüşüldü

Kars Valisi Günay Özdemir, Kars Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Kars Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) sorunları, Kars Valisi Özdemir başkanlığında, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Ötegen, İl Özel İdare Genel Sekreteri Erdinç Dolu, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın'ın da katılımıyla OSB Yönetim Kurulu ile yapılan toplantıda ele alındı.

Özdemir, toplantıda yaptığı konuşmada, OSB'nin sorunlarını yakından takip ettiklerini söyledi.

OSB'de su ve doğalgaz altyapı yatırımlarının sürdüğünü belirterek, su hattı çalışmalarının birkaç ay içinde biteceğini, ardından da doğalgaz çalışmalarının başlanarak tamamlanacağını kaydetti.

AK Parti Kars Milletvekili Arslan da Kars'ta lojistik merkezi kurulacağını ve bununla ilgili çalışmalara hız verildiğini belirterek, "Bakü-Tiflis-Kars ve Kars-Iğdır-Nahçıvan projeleri, bizi üç yol ağzı haline getiriyor. Üç yol ağzı haline geldiğimiz için de lojistik merkez bizim için çok anlamlı bir hale geliyor. OSB içerisinde büyük bir alanın kamuya ait olması nedeniyle oraya karar verildi. Demiryolları Genel Müdürlüğü lojistik merkezin uygulama projelerini hazırlıyor ve yapımına başlanacak" dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Beyribey ise girişimcilere OSB'ye yatırım yapları çağrısında bulunarak, "10 yıl sonra OSB ile ilgili veya diğer alanlarla ilgili Kars'ı tanıyamayacaksınız. Onun için yatırımlarınıza devam etmelisiniz" dedi.

Toplantıda OSB yöneticileri de yetkililere görüş ve isteklerini iletti.

Son Güncelleme: 20.08.2016 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.