07 Eylül 2015 Pazartesi 15:49
Kars'ta teröristlerin yol kesmesi

 Kars Valisi Günay Özdemir, Sarıkamış-Erzurum karayolunda dün akşam yol kesen bölücü terör örgütü PKK mensubu bir grup tarafından 4 kamyonunun ateşe verilmesine ilişkin, "Bu tür eylemler tümüyle halka, halkın menfaatine dönük çalışmaları engellemeye yönelik faaliyetler. Bütün halkımızın bunu bilmesini ve buna göre de tavır almasını bekliyorum" dedi. 

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sarıkamış-Erzurum karayolunda yol çalışmasında görev yapan 4 kamyonun, dün akşam bölücü terör örgütü mensuplarınca yakıldığını hatırlattı.

Olayın, Kars'a yapılan hizmetleri engelleme yönündeki çalışmalar olduğunu vurgulayan Özdemir, şunları söyledi:

"Bunlar tamamen halka, halkın menfaatine dönük çalışmaları engellemeye yönelik faaliyetler. Temelde bunların halka ve hizmetlere düşman kesim. Onun için ben bütün halkımızın bunu bilmesini ve buna göre de tavır almasını bekliyorum. Biz de devlet olarak operasyonlara devam ediyoruz, bundan sonra da devam edeceğiz. Bu konudaki çalışmalarımız ne olursa olsun sonuna kadar devam edecek." 

Son Güncelleme: 07.09.2015 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.