10 Nisan 2016 Pazar 13:48
Kars'ta Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı

Kars'ta, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı etkinleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Valilik önünde düzenlenen törende, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Karaduman, törende yaptığı konuşmasında, toplum düzenin ve güvenliğinin sağlanmasının devletin en başta gelen görevi olduğunu söyledi.

İl Emniyet Müdürlüğü personeli olarak, halkın yanında ve Kars'ın huzur ve güvenliği için görev başında olduklarını belirten Karaduman, ''Bizler, ilimizdeki sorunsuz güvenlik anlayışının sürdürülebilir olması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek ve katkılarını bizlerden esirgememelerini diliyoruz.'' dedi.

Törene, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve emniyet mensupları katıldı.

Son Güncelleme: 10.04.2016 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.